Valmentajat

Armi Luukkonen

Minusta

 • terveydenhoitaja
 • astma-ja allergiahoitaja
 • sairaanhoitaja
 • sertifioitu uniapneahoitaja
 • sertifioitu uniohjaaja
 • vuoden 2022 unihoitaja

Olen työskennellyt parikymmentä vuotta keuhkosairauksien parissa ja siitä suuren osan uniapnean parissa. Astma- ja allergiahoitajan opinnot omaavana osaan ohjata asiakkaitani hyvin kokonaisvaltaisesti hengityspuolen asioissa. Omaan myös taidot unettomuuden hoitoon kongnitiivis-behavioristisin keinoin.

Tavoitteenani on saada asiakas kokemaan olevansa oman unensa päätähti ja saada hänet ymmärtämään unen merkitys kokonaishyvinvoinnille. Sydämen asiani on vuosia ollut saada lisätä uniapneatietoisuutta asiakkaille ja ammattilaisille. On hienoa  kuulla kuinka antamani tietoisuus mahdollisesta  uniapneasta on antanut asiakkaalle rohkeuden kysyä asiasta lääkäriltä ja tutkimukseen päästessään, on uniapnea monesti löytynytkin. 

Uniapneahoidon haasteet ovat välillä asiakkaan hermoja raastavia. Vuosien kokemuksella pystyn antamaan hyvin pitkälle maaliin osuvia ratkaisuja, joilla hoidosta loihditaan timanttia. 

Kun uniapnean hoito sujuu, unesta kuoriutuu asiakkaan yksi suuri voimapotentiaali!

Soile Hällfors

Minusta

 • terveydenhoitaja
 • sairaanhoitaja
 • sertifioitu uniapneahoitaja
 • sertifioitu unettomuushoitaja
 • sertifioitu uniohjaaja
 • vuoden 2018 unihoitaja
 • psykoterapeuttiset erityisvalmiudet-opinnot

Olen perehtynyt unihäiriöihin, etenkin unettomuuden ja uniapnean hoitoon.  Olen tehnyt työtä valmentajana unettomuuden hoidon parissa ja minulla on osaamista uni-ja vireystilatutkimuksista. 

Näkemykseni terveyden edistämisen maailmassa pohjautuu asiakkaiden kanssa tehdystä työstä yksilökäynneiltä, univalmennuksista ja työpaikoilta.

Olen vakuuttunut siitä, että unen parantamista ja hoitoa tarkastellaan aina valmennettavan näkökulmasta ja koen suurta iloa siitä, että voin ja saan auttaa asiakkaitani löytämään potentiaalinsa. Sitä kautta löytyy usein ne osuvimmat keinot saavuttaa elämä, jossa voidaan paremmin ja ollaan onnellisia. 

Unen parantamisessa on hyvä muistaa myös armollisuus itseään kohtaan. Jospa ottaisimme yhteyden uudestaan kehoomme ja rentoutuisimme enemmän. Tarvitsemme toisiamme kohtaan hyväksyviä kohtaamisia!

On parempi nukkua pitkällä aikavälillä tasaisen hyvin kuin olla huolissaan muutamasta huonosti nukutusta yöstä.

Meistä sanottua ja luentopalautteita:

Mies 58v: Nyt tuli Armi niin paljon tietoa unesta ja univaikeuksista, että tajusin ettei omat asiat ole unen osalta ollenkaan kunnossa. Tällaisia ihanan lempeitä TYHY-päiviä lisää, kiitos! ps. kiitos selkeästä artikuloinnista.

Nainen 37v: Oli oikein selkeä esitys ja eheä kokonaisuus. Se sai paljon kiitosta myös striimin kautta.

Armin yleisöluennolta, mies 67v: Olin erittäin kiitollinen luennon annista. Itselläni on CPAP-laitehoito. En ole koko neljän vuoden aikana, jonka olen sairastanut uniapneaa, saanut samanlaista informaatiota mitä Armi antoi. En ollut saanut vinkkejä milloin minun olisi kannattanut olla yhteydessä hoitoyksikköön. Armin työssään rikastama monipuolinen ratkaisupankki on auttanut minua eteenpäin. Vastaukset tulivat kuin apteekin hyllyltä ja olen saanut vinkkejä omaan hoitoon muutenkin kuin uniapneasta. Valtava tietoanti, iso kiitos tästä!

Soilen yritysvalmennuksesta, nainen 53v: Soile oli kärsivällinen ja antoi aikaansa ja kuunteli meidän mielipiteitä. Kommunikointi oli sujuvaa. Monipuolinen kokemus näkyi ja kuului ja valmentajana kerroit omia tietoja ja annoit myös meidän omistaa omat mielipiteemme. Tämä toi tunteen, että teet työtä rehellisesti sydämestä, ei oma etu edellä.

Nainen 47v: Armin kanssa keskusteltuani hakeuduin tutkimuksiin ja minulla todettiin vaikea uniapnea. En ollut tajunnut edes epäillä oireideni taustalla olevan uniapneaa.