Autamme, kun haluat vinkkejä nukkumiseen ja unihäiriöihin

Unen parissa työskennellessä kiinnitin huomiota huonon unen oireisiin hoidosta huolimatta. Havaitsin, että asiakkaiden elämän­laa­tua voitaisiin kohottaa sekä keventää heidän kuormaansa auttamalla heitä eteenpäin. Uniongelmien kanssa kamppaileva tarvitsee tukea ja yhteiskuntamme verkosto ei ulotu tasapuolisesti kaikille ja unen hoidon laatu vaihtelee. Olen havainnut hyvien vinkkien olevan tarpeen uniapnean tai unettomuuden hoidon tehostamisessa.

Kävin läpi mahdol­li­suuk­siani vaikuttaa asiaan ja sen tuloksena syntyi yhteistyö unen moniosaaja Soile Hällforsin kanssa. Suunnitellessamme tarjottavia palveluita ammensimme niihin oppeja vuosikymmenten mittaisesta kokemuksesta unettomuuden, uniongelmien ja uniapnean hoidossa. Olemme saaneet tunnustusta terveydenhuollon ammattilaisina mm. Vuoden unihoitajina: Soile vuonna 2018 ja Armi vuonna 2022. 

Uni on herkkä hyvinvoinnin mittari. On huikea kokemus nähdä asiakkaan piristyminen, joka näkyy myös silmissä ja hymyssä. Hyvä uni ei ole kaikille itsestään selvää ja kohtaamme huonosti nukkumista jokainen elämämme jossain vaiheessa. Huonosti nukkumisesta ei tarvitse kärsiä, vaan siihen on tarjolla apua!

OSAAMME NUKKUA, MUTTA UNELLE SYTTYMINEN VOI VAATIA JOSKUS ENEMMÄN TYÖTÄ.