Palvelut

Unta parantavia palveluja yksityisille, yrityksille, yhteisöille sekä terveydenhuollon ammattilaisille unesta ja uniapneasta, sekä niiden hoidon merkityksestä ihmisen hyvinvoinnille.

Löydetään yhdessä unesi potentiaali uudelleen!

Luennot

Hyvä uni koostuu päivän aikana valitsemistamme hyvinvoinnin elementeistä. Uni ja hyvinvointi sekä jaksaminen arjessa paranee harvoin itsestään. Käytännönläheinen luento antaa inspiraatiota ja tukee untasi ja hyvinvointiasi.

Suunnittelemme luennon asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Voit tilata luennon myös etänä, jolloin tavoitat koko yleisön, riippumatta kuulijoiden fyysisestä sijainnista.

Työnantajan etu on hyvin nukkuvat työntekijät. Virkeät ja hyvinvoivat työntekijät luovat ympärilleen hyvän ilmapiirin ja ovat tuottavampia sekä tehokkaampia.

Lue lisää

Esimerkkejä luentopaketeista ja hinnoista.

Tullessamme luennoimaan paikan päälle, luentohintaan lisätään kilometrikorvaus 0,46e/km tai sopimuksen mukaan.

LUENTOHINNASTO 395 – 1500e + alv. 24%

Uniapnea-makuuhuoneen yleinen vieras – luento 60min

( tietopaketti uniapneasta ja sen hoidosta)

Unesta voimaa-lisää vireyttä elämään! – luento 60 min

(hyvän unen vaaliminen, unen fysiologia, unihygienia)

Huono uni, seksin karkottaja  – luento 60min

(miesten ja naisten uni, unihäiriöiden hoidon vaikutus seksuaalisuudelle, uni yhdessä vai erikseen?)

Syty unestasi. Kuinka loihdin unestani voimapotentiaalin? – luento 90 min

(Unen fysiologia ja merkitys terveydelle, tyypilliset unihäiriöt, uniongelmien purkaminen lääkkeettömin keinoin)

Tunnistatko Uniapnean? Uniapneapotilaan varhainen tunnistaminen– 4 x 60min, luento rytmitettynä toiveenne mukaan

(Unen fysiologia ja merkitys terveydelle, uniapnean oireet ja liitännäissairaudet, diagnoosi, hoitomuodot, hoidon haasteet ja ongelmatilanteet), Kohderyhmänä terveydenhuollon ammattilaiset, ammatilliset oppilaitokset jne.

Kuinka tuen laadukasta CPAP-käyttöä? 90min-luento

(CPAP-laitetietojen purkaminen ja tuloksiin reagoiminen potilaan tuntemukset huomioiden. Vaikka tulokset olisivat huippuja, potilas voi kuvata hoidon olevan aivan pielessä! Mitä tehdä. Tämä ja monet muut ongelmatilanteet ovat usein ratkaistavissa.

Ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse. Vastaamme Sinulle mahdollisimman pian, arkisin 24h sisään.

tai p. 050 3561946 (Armi)

Laskutus toimii sähköpostilla. 

Puhelinpalvelut

Autamme, kun haluat vinkkejä ja apua nukkumiseen ja uneen.

Epäiletkö uniapneaa tai onko sinulla jo todettu uniapnea? Jos käytät CPAP-laitetta, askarruttaako sen käytössä jokin asia? Voisitko hyötyä hoidon tehostamisesta? Onko CPAP-hoito on haasteellista?

Kamppailetko huonon unen kanssa? Tuntuuko, että nukahtaminen ei onnistu tai heräilet öisin useita kertoja? Karkaako uni herättyäsi ja ajatukset pyörivät päässä? Oletko aamuisin väsynyt? Mitä voin tehdä?

Jos huonosti nukkuminen heikentää jaksamistasi, työtäsi tai opiskeluasi annamme unihuollon ohjausta. Unen huollossa kiinnitetään huomiota elämäntapojen, nukkumisympäristön ja nukkumistottumusten vaikutukseen nukahtamisessa ja nukkumisessa.

Palaute, nainen 47v: ”Armin kanssa keskusteltuani hakeuduin tutkimuksiin ja minulla todettiin vaikea uniapnea. En ollut tajunnut edes epäillä oireideni taustalla olevan uniapneaa.”

Lue lisää

Kun kaipaat henkilökohtaista tukea, ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse sopiaksesi puhelinajan. Vastaamme Sinulle mahdollisimman pian, arkisin 24h sisään.

tai p. 050 3561946 (Armi)

Hinnasto:

30min 39e sisältää alv. 

60min 59e sisältää alv.

Laskutus toimii sähköpostilla. 

Uutuus! Uniapnean verkkovalmennus 4vk

Sinulle, joka haluat saada lisää energiaa, oivalluksia, motivaatiota, selityksiä ja voimaantumista, sekä käytännön vinkkejä kuinka voit parantaa unta ja uniapnean hoitoa. Saat vertaistukea ja ajatusten sekä kokemusten jakoa uniapneasta valmennuksessa olevien kanssa.

Valmennus pohjautuu tutkittuun tietoon sekä kahden unihoitajan pitkään kokemukseen. Kurssia rakentaessa olemme huomioineet asiakkailta tulleet kysymykset, ongelmatilanteet ja palautteet.

Nappaa itsellesi elämäniloa ja jaksamista unen sekä uniapnean sujuvalla hoidolla!

Väsyneenä ei ole paras aika lähteä piiskaamaan itseään suorituksiin ennen kuin uni on kunnossa! On turha rakentaa kotiakaan huonolle perustalle, sama pätee uniapnean hoidossa.

Hienoa, jos saamme olla mukanasi tekemässä unestasi yhden menestystekijäsi.

Valmennuksessa Sinä olet kartanlukija ja me olemme navigaattoreitasi!

Lue lisää

Varaa paikkasi Uniapnean verkkovalmennukseen! 

Valmennus sisältää:

Kuukauden kattavan tietopaketin, jossa esimerkein, harjottein ja keskusteluin saat tukea muutokseen.

Peräti kolme 90 min webinaaria valmentajien kanssa. Webinaarit valmennuksen toisella viikolla tiistaina klo 18-19.30. Neljännellä viikolla tiistaina ja torstaina klo 18-19:30.  Webinaarit toteutetaan Howspace-alustalla, jossa on sinulle suora linkki tilaisuuteen.

Valmennuksen webinaareissa tarvitset mikrofonin sekä kameran, jos haluat osallistua keskusteluun livenä tai voit osallistua keskusteluihin vain kirjoittamalla.

Hinta 139e (sisältää alv.)

4 VIIKON VALMENNUKSESSA SAAT ALUN MUUTOKSEEN KOHTI LEVOLLISEMPIA UNIA JA ENERGISEMPÄÄ ELÄMÄÄ.

Tee varaus valmennukseen itsellesi tai lahjaksi, ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse. Vastaamme Sinulle mahdollisimman pian, arkisin 24h sisään.

Armi Luukkonen
050 3561946

Soile Hällfors
045 2090770

Laskutus toimii sähköpostilla.